Beautyboxen

Nieuw in Nederland: de Goodiebox!

14 juni 2018
Goodiebox

GoodieboxAls je toch al met beauty bezig bent staat de tijdlijn van je social er ook vol mee. De afgelopen weken ben ik dan ook gespamd door een gesponsord bericht van de Goodiebox. Eerst dacht ik: maar ik heb al de Look Fantastic Box, waarom nog een tweede? Maar na het lezen van de website, even nadenken, unboxings van andere bloggers en volgers bekijken en nog even nadenken ben ik er uiteindelijk toch maar voor gegaan. De eerste box is dus besteld, maar nog niet binnen…spannend, ik ben heel benieuwd! En dat betekent dus ook weer meer reviews! Hmmm, misschien toch ook maar een videokanaal erbij doen? Natuurlijk zijn al die reviews leuk om te lezen, maar lekker kijken naar de inhoud van al die mooie boxen is natuurlijk ook fijn! Doe ik tenslotte zelf ook graag!

Anyway, terug naar de Goodiebox. Want waarom heb ik hem uiteindelijk toch maar wel besteld?!
Om een paar redenen. Allereerst natuurlijk omdat het gewoon leuk is, zo’n cadeautje aan jezelf! Maar dat had ik met de Look Fantastic box ook al. Na het kijken van die unboxings heb ik gezien dat er ook in de Goodiebox een heleboel producten en merken voorbij komen die ik nog niet ken. En ik probeer graag nieuwe dingen uit.

Wat ook heel fijn is (maar moet nog even kijken of ze er ook echt iets mee doen) is dat je bij het inschrijven een paar vragen krijgt over je voorkeuren en je huidtype, zodat ze zo af en toe de inhoud van de box op jouw voorkeuren kunnen afstemmen. Als dat betekent dat ik meer producten voor de droge of gemengde huid krijg en af en toe iets voor de oudere huid, dan ben ik voor!

De Goodiebox kost je 19,95 per maand en er worden mooie, full size producten beloofd. Mijn eerste komt in week 24 – Dat zou dus deze week moeten zijn! Wordt vervolgd!

2 Comments

 • Reply Makeupbyariadne 15 juni 2018 at 7:30 am

  Leuk artikel 🙂 Ik zie die box idd vaak langskomen als advertentie

  • Reply Mim 15 juni 2018 at 8:01 am

   Dankjewel! 🙂 Als het goed is komt ‘ie dit weekend binnen, ik ben heel benieuwd!

  Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: