Beautyboxen

Goodiebox actie!

15 juli 2018
Goodiebox

Yes, Nederland heeft er weer een fijne beautybox bij: GOODIEBOXGoodiebox! Het is een box vol verwennerij aan beauty en verzorgingsproducten. Elke maand ontvang je een nieuwe beautybox met maar liefst 5 tot 7 producten om uit te proberen. Daar wordt elke vrouw toch blij van? 

Eerst maar een beetje historie. Goodiebox is van oorsprong een Deense beautybox die eindelijk zijn weg naar Nederland heeft gevonden. Gelukkig maar, want we hebben hier niet zo veel surpriseboxen op beautygebied meer over! Voor 19,95 per maand ontvang je elke maand een beautybox met maar liefst 5 tot 7 producten en een minimale waarde van 65 euro. Dus meer dan drie keer zoveel als je ervoor betaalt!

Handige box

De Goodiebox zelf is ook de moeite waard – de verpakking bedoel ik. De box is eigenlijk een klein laatje, waardoor je je goodieboxen kunt stapelen en dus meteen een mooi item hebt om je beautyspulletjes in te bewaren.

GoodieboxDe inhoud is elke maand anders: elke maand heeft een eigen thema waarop de inhoud van de Goodiebox is afgestemd. Zo gaat je huidverzorging en je makeup met de seizoenen en temperaturen mee! Je vindt veel verzorgingsproducten in de box: cleansers, moisturizers, maskers voor gezicht, haar of handen, makeup en soms zelfs een kwast of borstel. Je kunt dus alles proberen en bouwt ook nog een mooie collectie op.

Nou, je merkt het al: ik ben groot fan en wil het jou ook eens laten proberen. Meer informatie vind je hier – ENJOY!

**Door via deze link member te worden van GOODIEBOX help je mij ook weer! Zo kan ik (hopelijk) in de toekomst nog meer mooie producten voor jullie blijven reviewen!**

 

SaveSave

Volg mij nu ook via Bloglovin’!

SaveSave

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: