Beautyboxen

De Goodiebox van juli is eindelijk binnen!

18 juli 2018
De Goodiebox van juli - uitgestald

De Goodiebox van juli - geslotenJaaaa hij is echt net een half uurtje binnen, en ik kan nu al niet wachten om jullie erover te vertellen: de Goodiebox van juli! En wauw, dames van Goodiebox NL, wat hebben jullie er weer een feestje van gemaakt. Hij is helemaal geweldig en zoooo zomers! 

Voor degenen die nog niet bekend zijn met Goodiebox: dit is een maandelijkse beautybox waarop je je kun abonneren. Je krijgt dan elke maand een nieuwe box met 5 tot 7 producten toegestuurd in een mooie box met een thema. Meer informatie vind je bij de dames van Goodiebox. Voor degenen die de Goodiebox zelf ook krijgen en hem (nog) niet hebben ontvangen of opengemaakt: spoiler alert!

In de Goodiebox van juli zitten maar liefst 5 fullsize producten! Niks geen travel sizes of samplers deze maand, gewoon bam! Alles fullsize! Wauw.

Het thema van deze maand is Beauty Around the World, en de producten in de box komen dan ook overal vandaan. Dit zit er deze maand in:

De Goodiebox van juli - inhoudTanning Lotion Spray van Wes Surf: een suncare product met factor 30. Kan het nog handiger, met de heetste week tot nu toe voor de boeg? Mocht je nog geen mooie kleurtje gepakt hebben, dan heeft deze spray ook meteen een instant bronzer ingebouwd. Lekker en komt zoooo goed uit!

Orange Juice Foot Cream van Naobay: een voetencreme? Apart, een product dat ik niet snel zelf zal kopen maar wel graag een keertje uitprobeer. Hij ruikt heerlijk fris, eigenlijk meer naar eucalyptus dan naar sinaasappels. Dat komt door de tea tree olie, lees ik in het boekje. Ik ben benieuwd wat het voor mijn voeten doet. Lijkt me trouwens ook heerlijk spul voor alle dappere wandelaars in de Nijmeegse Vierdaagse!

Morroccan Rose Superfood Facial Oil van Dr. Botanicals: mijn eerste product van Dr. Botanicals was een stuk zeep in de Look Fantastic Box, en ik ben fan. Deze spulletjes ruiken heerlijk en zijn ook nog eens vegan friendly. Gezichtsolie is lijkt op dit moment helemaal hot te zijn, aangezien ik er ook eentje in de Look Fantastic Box van deze maand vond. Ik ben benieuwd hoe het werkt op een gemengde huid.

Active Eye Light van Emite Makeup: ik dacht eerst dat dit een oogcreme was omdat er ‘anti age’ op de tube staat. Maar het is dus een concealer. Superfijn, want ik had er nog geen! Volgens het boekje is er aan de hand van mijn beautyprofiel bepaald welke voor mij het meest geschikt is. Deze probeer ik graag uit!

Bubbeling Sheet Mask van Masque Me Up: Het laatste product ligt helemaal op de bodem van de box: een charcoal bubble mask. Ik vond eerder een bubbeltjesmasker in de Look Fantastic Box en vond ‘m helemaal geweldig. Deze is zeker voor de eerstvolgende me-time!

Alles bij elkaar een geweldige box deze maand! Echt, ik had beter een filmpje kunnen maken om alle eerste indrukken vast te leggen, maar daar ben ik te nieuwsgierig voor – wachten met uitpakken tot ik een beetje toonbaar ben en de camera draait vraagt een hoop geduld… Misschien wel leuk om in de toekomst te doen.

Voor nu ben ik superblij met deze mooie, zomerse box!

**Deze post beschrijft mijn eigen mening en indrukken van de producten. Ik koop mijn Goodiebox zelf en krijg niet betaald om de producten of de Goodiebox zelf te promoten.**

5 Comments

 • Reply Dubbelreview: Wes Surf Factor 30 en Filorga After Sun - Huid en Haar 10 augustus 2018 at 9:36 am

  […] omdat ik ze ook tegelijk heb gebruikt: de Tanning Lotion Spray (factor 30) van Wes Surf uit de Goodiebox van juli, en de UV-Bronze After Sun van Filorga uit de Look Fantastic Box van juli. Twee fijne producten die […]

 • Reply Review: Orange Juice Foot Cream van Naobay - Huid en Haar 17 augustus 2018 at 4:42 pm

  […] de Goodiebox van vorige maand vond ik een product dat ik zelf niet zo snel zou kopen: een foot cream. Creme voor je voeten? Echt? […]

 • Reply Gezichtsolie: wat is het en hoe werkt het? - Huid en Haar 21 augustus 2018 at 12:00 pm

  […] de Goodiebox van vorige maand zat een mooie fles gezichtsolie van Dr. Botanicals. Tijd om eens op zoek te gaan: wat is […]

 • Reply Me-time: Bubbeling Sheet Mask van Masque Me Up - Huid en Haar 22 augustus 2018 at 10:55 am

  […] kreeg er al eerder eentje in de Look Fantastic Box, en in de Goodiebox van juli zat er ook weer eentje: een bubbeltjesmasker! Dit masker van Masque Me Up zou de huid diep moeten […]

 • Reply Review: Morroccan Rose Superfood Facial Oil van Dr. Botanicals - Huid en Haar 30 augustus 2018 at 10:42 pm

  […] Dr. Botanicals ontving ik deze mooie Morroccan Rose Facial Oil in mijn Goodiebox. Een gezichtsolie had ik nog niet eerder geprobeerd. Kan dat je dag- of nachtcreme gewoon […]

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: