Beauty

Fotolog week 39

2 oktober 2018
Koeien in de wei

Ook deze week heb ik weer een poging gedaan om mijn leven te vangen in foto’s. Ik ben nog niet helemaal gewend om overal foto’s van te maken merk ik, maar het gaat al beter dan vorige week. Kijk en geniet mee! 

Maandag en dinsdag: work as usual

Maandag en dinsdag zijn echte werkdagen en heb ik dus niet zo heel veel te melden. Wel maakte ik op de vroege dinsdagmorgen nog deze foto vanuit het keukenraam. De koude nachten van de herfst leveren mooie, mistige ochtenden op en dan wordt ik toch altijd weer een beetje verliefd op ons mooie plekje…

Als ik dinsdag thuiskom ligt er een pakketje op mij te wachten. Yes, de Limited Edition Box van Eve Lom is er! Toch weer een blije avond. Natuurlijk pak ik hem gelijk uit en schiet ik wat plaatjes om de unboxing met jullie te kunnen delen.

Woensdag: blogdag!

Mijn woensdag begint een beetje duf en met hoofdpijn. Balen, want ik heb een heleboel te doen vandaag! Ik neem een aspirientje en kruip terug in bed… achteraf gezien heeft dat niet echt geholpen maar om een uurtje of negen kruip ik er toch echt uit, fris me even op en begin de dag met yoga. Altijd fijn om zo te kunnen beginnen, het geeft mij een boost aan het begin van de dag. 

Daarna snel een ontbijtje en aan de slag! Ik zet een wasje aan en begin mijn blogdag met het maken van foto’s voor mijn artikelen. Ik moet echt wat nieuwe dingetjes aan mijn fotoprops toevoegen… worden jullie nog niet moe van dat eeuwige bloemetje? 

Na het maken van de foto’s is het alweer tijd voor lunch. Ik hang de was op, maak een bammetje klaar en bewerk de foto’s terwijl ik eet.

Na de lunch is het tijd om wat te koken. Er staat al tijden een restje appels in de kelder die nu echt een beetje te melig worden om zo te eten. Ik maak er appelmoes van zodat ik het weer kan inmaken voor de winter. Heerlijk vind ik dat, zelfgemaakte spullen. Je weet precies wat erin zit en waar het vandaan komt. 

Na al dat schillen heb ik nog wat tijd over om wat aan het huishouden te doen. Daar probeer ik elke week iets aan te doen zodat de klad er niet helemaal in komt…

Daarna is het tijd om de foto’s aan mijn blogs toe te voegen en alles in te plannen voor de komende week. Zo, dat is alvast weer gebeurd!

Donderdag en vrijdag: weer aan het werk

Op de laatste dagen van de week gebeurt er niet heel veel. Ik ben aan het werk en daarbij vrijdag ook nog eens laat thuis. Het scheelt dat ik niet hoef te koken: mijn lief heeft verse sushi geregeld! Heerlijk. 

Na een drukke week is het in het weekend tijd om te ontspannen. En dat lukt zo goed dat ik zelfs niet al te veel heb geblogd… het meeste werk zat in wasjes draaien (en buiten ophangen – het was mooi zonnig weer!) en eten koken. Van die koele, zonde herfstmiddagen kan ik echt genieten. onze poes (we noemen haar ook Poes) vind het altijd gezellig als ik de was ophang en dan komt ze ‘helpen’ – lees: de handdoeken ‘vangen’ die ik aan het ophangen ben, de waspaal aanvliegen en schattig doen op het gras.

De rest van het weekend was herfstig knus: lekker hangen op de bank, Netflix kijken en tijd met elkaar doorbrengen. Mag ook wel een keer, toch?

Hoe was jullie weekend? 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: