Beauty

Beauty Trash Februari: Fijne verzorging en te veel makeup

3 maart 2019
Beauty Trash Februari - Banner

Wauw, zo vier je nieuwjaar en zo is het alweer maart! De afgelopen maand heb ik weer aardig wat dingen opgemaakt. Maar ik doe deze keer ook een paar dingen weg die ik niet meer gebruik, die niet voor mij geschikt zijn of die ik toch niet zo heel prettig vind. Kijk mee met de beauty trash van februari.

Lichaamsverzorging: kersenscrub van Treacle Moon

Beauty Trash - Douche

Vorige maand ging die grote fles body wash al op, en nu moet ook de scrub eraan geloven. Dit roze spulletje gaat heel lang mee, ruikt heerlijk en geeft een zachte scrub. Ik heb ervan genoten in de douche, maar ben inmiddels ook stiekem wel toe aan een ander geurtje. Wel houd ik deze in gedachten: de kersengeur was zoet, maar ook weer niet te zoet. En de verpakking van de scrub is heel wat beter te openen dan de moeizame dop van de body wash! Voor mij dus voortaan de scrubs van Treacle Moon.

Gezichtsverzorging: maskers, maskers, maskers

Er zijn deze maand verrassend veel maskers doorheen gegaan! Het superfijne maskers van Sand & Sky is op. Deze kwam zo vaak op mijn Instagram- en Facebook-tijdlijn voorbij dat ik hem maar heb uitgeprobeerd! De review komt binnenkort online, maar ik kan wel alvast verklappen dat ik hem echt super vond!

Beauty Trash - Maskers

De Mudmasky is vooral heel snel, en heb ik deze maand veel gebruikt als ik weer eens geen tijd had om uitgebreid te maskeren. Helaas kwam dat toch wat vaker voor dan ik had gehoopt, en dus is deze nu ook leeg gegaan.

Als laatste heb ik nog een kleine tube van Floxia gebruikt die in de goodiebag van Blux zat. Ik kende hem al uit een eerdere beautybox – het is een peel-off masker en die dingen vind ik eigenlijk altijd wel grappig. Ondanks dat het best een gedoe is om het weer van je gezicht af te krijgen.

Reiniging en verzorging: gezicht en handen

Beauty Trash - Gezichtsreiniging

Ook op het gebied van gezichtsreiniging zijn er twee hele fijne producten opgegaan. De Face Cleanser en Facial Radiance Pads van FAB zijn helaas niet meer. De reiniger heb ik ooit gevonden in een beautybox van Look Fantastic, en die beviel zo goed dat ik hem gewoon nog een keer heb gekocht! Kijk, daar zijn beautyboxen voor bedoeld… om mooie producten te vinden die je zelf ook graag gebruikt.

De Facial Radiance Pads heb ik als een soort toner gebruikt. Wel fijn en lekker fris, maar deed voor mij nu niet echt heel veel bijzonders. Ze zaten in een probeerpakketje samen met de cleanser, dus wel leuk om een keertje uit te proberen, maar ik zal ze zelf niet zo snel kopen.

De handcreme kreeg ik een tijdje geleden van Goodiebox voor het aanbrengen van twee nieuwe members. Deze ruikt geweldig, maar het duurt wel even voor hij in je handen is getrokken. Een creme waarvoor je een beetje geduld moet hebben dus, maar wel een heel fijn formaat voor in de tas.

Makeup: niet mijn kleur

Deze maand doe ik ook wat makeupjes weg. De volume mascara van Rituals is helaas helemaal op! Een hele fijne mascara, ik was vooral fan van het borsteltje! Deze zorgt ervoor dat je niet te veel mascara tegelijk opbrengt waardoor je wimpers een stuk minder snel aan elkaar plakken. Superfijn!

Beauty Trash - Makeup

De bush, highlighter en bronzer van Manna Kadar doe ik weg. Hij bleef een beetje liggen in een hoekje van de kast. Een tijdlang heb ik hem als oogschaduw gebruikt, hoewel hij daar eigenlijk niet voor gemaakt was. De kleur vond ik wel mooi, maar alle losse rommel die ik daarna weer onder mijn ogen vandaan moest halen was wat minder geslaagd.

De oogschaduw van Mesauda werkt wel beter, maar vind ik erg donker. Daarbij is groen ook niet echt mijn kleur. Ik heb hem een paar keer geprobeerd, maar uiteindelijk is hij in hetzelfde hoekje beland als de Manna Kadar. Helaas niet voor mij, dus deze gaat wel.

De Lip Service is een lipbalsem van Rituals die ik ooit als cadeautje kreeg. Met een beetje spijt moet ik toch zeggen dat deze niet op is, maar ik hem wel weg doe. Het allereerste product van Rituals dat ik toch wat minder prettig vind! De lipbalsem zou de lippen moeten verzorgen, maar blijft bij mij eerder als een soort laagje op mijn lippen liggen in plaats van in te trekken. Daarbij is dat laagje net zo plakkerig als de gemiddelde lipgloss, en dus blijft je haar eraan plakken als je buiten loopt… helaas, deze is ook niet voor mij.

En dat was het weer voor deze maand! Best veel opgemaakt, maar toch ook weer een aantal dingen weggedaan omdat ze gewoon niet zo geschikt zijn voor mij. Jammer, maar het geeft wel weer ruimte om nieuwe dingen te proberen.

Wat ik het meest jammer vind zijn toch het masker van Sand & Sky, en de cleanser van FAB. Zulke fijne producten, deze komen zeker nog een keertje terug!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: