Beauty & Zo Persoonlijke verhalen

De beste Huid & Haar’s van 2018

31 december 2018
Best of 2018 - Banner

Jeetje, zo begin je op een mooie lentedag een blog, en zo zit je je aan het eind van het jaar te verbazen over wat er allemaal is gebeurd. Ging het echt allemaal zo snel?! We kijken met zijn allen graag terug, en ook voor Huid & Haar was het een jaar vol verrassingen en mooie dingen. De hoogtepunten op een rij. 

Beste gebeurtenis: de geboorte van Huid & Haar

Huid & Haar Logo

Het kon natuurlijk niet anders dan dat ik hiermee zou beginnen. In april begon ik, heel voorzichtig en nog niet zeker of ik het eigenlijk wel leuk zou vinden, met een gratis blogje op WordPress.com. Drie maanden later was ik compleet verslaafd en was Huid & Haar een feit – compleet met eigen domein en een klein groepje trouwe volgers. Die er trouwens nog steeds zijn, en het worden er steeds meer. Bedankt lieve lezers, jullie zijn schatten! 

Beste verrassing: de mannen!

Best of 2018 - mannen

Weet je wat ik het meest verrassend vond om uit te vinden? Mannen. Ik weet dat jullie dit lezen heren, dus geen verstoppertje nu! Echt, volgens Google is de helft van mijn lezers man. En ik maar denken dat jullie mannen dus niks geven om je huid en je haar! My bad – ik heb mijn lief al verteld dat hij een eigen hoekje krijgt op mijn blog, haha. Ik hoop dat hij het doet! Ik heb namelijk geen baard en zo, dus lastig om mijn mening op dat soort spullen te geven. Dus, mannen die dit lezen: wil je dat mijn vent zich laat horen over mannenverzorging, gooi het dan even in de comments! Hij heeft wat overtuiging nodig! 

Beste ontdekking: Caudalie

Ik heb nog nooit zoveel spullen uitgeprobeerd als in het afgelopen halfjaar. Echt, als ik het zelf allemaal had moeten kopen had ik echt niet geweten waar ik moest beginnen. Thank God for beautyboxes! Dankzij de Look Fantastic Box en de Goodiebox (en sinds kort ook de Bluxbox) krijg ik echt van alles binnen: van high end luxemerken tot budgetspulletjes. Zo gaaf! En ook zo moeilijk te kiezen welke nu het beste is…

Best of 2018 - Caudalie

Ik heb er lang en hard over moeten denken, maar het allerbeste dat mij tot nu toe op beautygebied is overkomen is, is toch wel het pakketje van Caudalie. Op dit moment gebruik ik ze nog steeds voor mijn wekelijkse scrub-en-masker sessie en mijn huid wordt er zo schoon en zacht van! En ik mis de makeup remover nog steeds…

Beste lol-moment

Okee, ze zijn niet het allerbeste product, maar je wordt er wel ontzettend melig van: bubbelmaskers! Wie hier vaker komt weet het al, maar ik ben geen fan van dat plakkerige laagje spul wat achterblijft op je huid. Maar jeetje, je ziet er niet uit als je hele gezicht onder de bubbels zit! Ik kan het nooit laten om even in de spiegel te kijken en een stomme selfie te maken als ik weer eens zo’n ding op mijn kop heb. Te grappig! 

Beste aanschaf: Naked Palette van Urban Decay

Urban Decay Naked Palette - Binnenkant

Naast al die beautyboxen koop ik zelf ook regelmatig iets. Die dingen vind je elke maand terug mijn Beauty Buys. Het allerbeste wat ik dit jaar heb gekocht is ook meteen een van de duurste dingen: het Naked Palette van Urban Decay dat ik in november kocht. Met een dikke 50 euro is dit wel het duurste palette dat ik ooit hebt gekocht, maar wauw. Ik kan er alle kanten mee op en ik gebruik hem dagelijks. Nog steeds heel blij mee! 

2019, here we come! 

Met zulke mooie dingen kan mijn 2018 in ieder geval niet meer stuk! Ik ben heel benieuwd waar 2019 mij en Huid & Haar gaat brengen. Hopelijk volgen er nog vele mooie momenten! 

Wat is jullie mooiste herinnering aan dit jaar? 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: